HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger:
Drops by Samira ApS
CVR: 37851205
Farverland 4
2600 Glostrup
Danmark

E-mail: info@dropsbysamira.com
Telefon: +0045  61339585
Etableringsdato: 01/06 2016

Betaling:
Følgende kort kan anvendes:
Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra DropsBySamira.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er i danske kroner (DKK). Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden varsel, dog ikke efter et køb er realiseret.

Fragtpriser:
Danmark:

Levering til privat adresse 60 kroner

Levering til firma adresse 41 kroner

Levering til GLS pakkeshop 36 kroner
Fri fragt ved køb over 400 kroner.

EU lande:

Levring til EU lande 160 kroner
Fri fragt ved køb over 500 kroner.

OBS: Alle omkostninger i forbindelse med lokal toldafregning skal betales af pakkemodtageren.

Distributionspartnere
Vi sender alle vores danske pakker, samt pakker til EU lande med GLS

Leveringstid:
Adresser i Danmark: 2-5 hverdag.
Adresser uden for Danmark: 5-10 hverdage.
BEMÆRK: I meget spidsbelastede perioder, ved akut sygdom i vores pakkeri, ved interne pakkehåndteringsproblemer hos GLS kan længere leveringstid forekomme.
Ordrer modtaget efter kl. 13.00 eller i weekenden/helligdage afsendes efterfølgende hverdag.
OBS: Yderkantsområder i forskellige dele af landet kan længere leveringstid forekomme.

Track & Trace
Du får tildelt et sporingsnummer, så du altid kan følge din pakke.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
 Returret
DropsBySamira.com yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, varen er modtaget.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
1. Har modtaget din vare
2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til Info@dropsbysamira.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
BEMÆRK: Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
Drops by Samira ApS
Peter Bangs Vej 1 , opgang 5C
2000 Frederiksberg
Danmark

Du kan også – mod forudgående aftale – fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

BEMÆRK! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationer
: Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på DropsBySamira.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?:
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du bedes i den forbindelse kontakte os på info@dropsbysamira.com

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger:
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Drops by Samira ApS
Peter Bangs Vej 1, opgang 5C
2000 Frederiksberg
Danmark

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os: 
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

BEMÆRK! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik) 
For at du kan indgå aftale med os på drops.nu har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Drops by Samira ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og webredaktøren for Drops by Samira ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til dropsbysamira.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Drops by Samira har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Drops by Samira via e-mail info@dropsbysamira.com

Sociale plugins:
Vi bruger sociale plugins fra forskellige sociale netværk. Dette giver dig mulighed for at dele indhold på sociale netværk eller anbefale produkter og tjenester.

Hvis du ikke ønsker, at disse overaktive plugins indsamler oplysninger om dig, kan du deaktivere de sociale plugins “blokering tredjeparts cookies” ved et klik i browserens indstillinger. Derefter sender browseren cookies til serveren med indlejret indhold fra andre udbydere. BEMÆRK! med denne indstilling kan brugen af vores side være begrænset.

På vores hjemmeside anvender vi følgende plugins:

Facebook:
Vores hjemmeside bruger plugins af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA.
Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte tilslutning Facebook-serveren, hvorved data overføres til Facebook. Din konto på Facebook kan knyttes til disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på “Synes godt om”-knappen eller kommentere sendes fra din browser direkte til Facebook og gemmes der. Hvis du ikke ønsker dette, skal du logge ud, inden du besøger vores hjemmeside. Læs mere på “https://www.facebook.com/about/privacy”.

Google+
Vores hjemmeside bruger plugins fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043.
Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte tilsluttet Google-serveren, hvorved data overføres til Google. Din konto hos Google kan knyttes til disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på “+1”-, “Del” knappen eller kommentere sendes direkte fra din browser til Google og gemmes der. Hvis du ikke ønsker dette, er du nødt til at logge ud af disse netværk, før du besøger vores hjemmeside. Læs mere på “http://www.google.dk/intl/dk/policies/privacy/”.

Instagram
Vores hjemmeside bruger plugins af Instagram LLC, 1601 Willow Rd. Menlo Park, CA 94025, USA.

Personoplysninger kan lagres og behandles internt i virksomheden. Oplysninger kan videregives til udvalgte og betroede tredjeparter til at udføre ordrer, herunder betalingsforarbejdning og forsendelse af varer eller levering af andre tjenester, herunder administration, klager og returneringer. Desuden kan personoplysninger videregives til de rette myndigheder, i tilfælde af misbrug eller ved en strafferetlig sag.

Vi gør opmærksom på, at love og regler om sikkerhed, behandling og overførsel af personoplysninger i andre lande kan være forskellige fra de tilsvarende bestemmelser i Danmark. Ved at give dine personlige oplysninger, accepterer du overførslen af dine data til andre lande (herunder USA) i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

OBS: Vi sælger under ingen omstændigheder vores kunders data.

Klageadgang: 
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@dropsbysamira.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til

Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
kfst@kfst.dk
Tlf. 41 71 50 00
kfst.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Link